Aalberts Industries

Mogema is onderdeel van Aalberts Industries. Dit beursgenoteerd bedrijf is een internationaal actieve specialist in industriële producten en systemen met hoogwaardige technologische kennis. Het bedrijf hoort tot de mondiale marktleiders. De onderneming richt zich op twee takken van sport: industrial services en flow control. Industrial services –waartoe Mogema behoort- levert specialistische producten, processen en systemen voor specifieke marktsegmenten, terwijl flow control zich concentreert op de ontwikkeling, productie en assemblage van producten en systemen voor de distributie en regulering van vloeistoffen en gassen.

 

Alle bedrijven binnen Aalberts Industries zijn toonaangevende spelers in hun markt met de ambitie om deze positie te verstevigen. Dat doen ze door continu te innoveren, intensief samen te werken met klanten en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Doordat de Aalberts-organisaties nauw met elkaar samenwerken en hun kennis delen, ontstaat er voor klanten een hogere toegevoegde waarde.

 

Bij Aalberts Industries werken circa 15.300 medewerkers wereldwijd verdeeld over ruim 140 groepsmaatschappijen in meer dan 30 landen.

 

Aalberts industries N.V.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok